Resultaten voor auto motor tuning

auto motor tuning
chiptunning
Motor tuning.
Zowel de koppeling, verantwoordelijk voor de trekkracht, als het vermogen waarmee de maximum snelheid wordt bepaald, krijgen door een auto motor tuning een flinke boost. Naast de elektronische tuning waarbij de chip wordt aangepast, is er de mogelijkheid om de motor mechanisch te tunen. Klik hier om te reserveren
opleiding loopbaancoach
Auto motor tuning uitgebreide informatie over alle motortuning aspecten.
Bij motor tuning worden de parameters opnieuw afgesteld, maar dan meer ideaal. Dit alles resulteert bij motoren met turbo of een andere vorm van laaddrukverhoging van 20 tot 40% prestatie-verbetering, dus koppel trekkracht en vermogen topsnelheid. Denk wel aan de verkeersregels; voordat het weet sta je boetes af te rekenen. Als eerste zijn er de wagens die nog steeds volledig mechanisch zijn en helemaal geen CPU hebben. Ook deze klanten kunnen geholpen worden. Net zoals met het herprogrammeren van een CPU kan men met een mechanische ingreep ook het vermogen en koppel van een voertuig verhogen. Een sporttief geluid maak je door een open uitlaat en een sportlucht filter. Dan plaats je een dumpvalve voor een sportief geluid bij het schakelen. Dit geeft wel niet hetzelfde resultaat maar is meestal toch wel genoeg om heel wat vlotter te rijden. Je kan natuurlijk met een mechanische ingreep zo ver gaan als men zelf wil, en nokkenassen en zuigers wisselen, maar dat gaat gepaard met een hoog kostenplaatje. via chiptuning software haal je ook snel veel pk's' uit de auto.
rosler.com
Chiptuning Tuning TÜV, Motorgarantie Testbank ZIPtuning.
Custom tuning heeft wel nut als er mechanische aanpassingen aan de auto zijn gedaan. Zo geeft een ander in of uitlaatsysteem een beter resultaat als de motorafstelling daarmee rekening houdt. Onze tuningen zijn uitvoerig getest en volledig passend gemaakt voor een specifiek model of motor. Custom tuning voor een originele auto heeft geen nut.
powerbox tuning
Chiptuning Op Maat TÜV, Garantie Testbank.
Verbeteren van de eerste dieselmotor van BMW met een speciale chip tuning performance kit. Chip Tuning BMW X1 sDrive20i. Een auto met de uitstraling van een SUV, maar de rijeigenschappen en voordelen van een Touring. Chip Tuning BMW X1 xDrive28i. De X-serie heeft een belangrijke facelift in 2012 ondergaan en is nu ook leverbaar met de efficiënte 28i N20B20 motor.
APEC Belgium Chiptuning en Hardware Upgrade.
De auto stond al op de testbank nog voor we onze naam op ons invulformulier konden zetten. Volg ons op Twitter. NEW @ APEC Belgium: Scorpion exhausts. Volg ons op Twitter. Verlof van 23/12 tem 01/01. Tuning beschikbaar voor MB 160/180cdi 1500cc Renault motor. UPDATE: Tuning voor Ford Transit 2.0TDCI Ecoblue 105/130 170Pk motoren vanaf heden beschikbaar!
O.CT Motortuning.
Bel mij terug. Motortuning is meer dan paardenkrachten bijvoegen. Het is nauwkeurig rekening houden met mengselverhouding, injectietijd, schakelmomenten, toerenbegrenzing, emissie normen etc. binnen de marges van de gestelde vereisten van de auto fabrikant. O.CT Tuning GmbH is ISO90012008: en TV gecertificeerd conform de internationale weg en verkeer wetgeving.
Heinz Performance: auto tuning, chiptuning etc. Heinz Aalst Hasselt.
De technische structuur die ons toelaat om te winnen bestaat uit: statische vermogensbank Dyno, 4x4 hydraulische rollen, vermogensbank, originele diagnose apparatuur van BMW, Audi, Porsche, Mercedes, VW, Opel, allerhande hightech meetapparatuur, gespecialiseerde race ingenieurs en race monteurs gediplomeerde automobiel tuning ingenieurs.
Chiptuning: voordelen en nadelen CARBLOGGER.
Tuning van ongeblazen motoren. Bij motoren zonder turbo is de winst na chiptuning meestal gering enkele procenten en daarom wordt het niet vaak uitgevoerd. Fabrikanten doen het zelf ook. Vanwege marketingredenen wordt binnen een model auto steeds vaker dezelfde motor met verschillende vermogens geleverd en is alleen het motormanagement anders.
ATM-Chiptuning Chiptuning van uw benzine en/of diesel auto vanaf 299.,
Auto rijdt super en zuinig! Bedankt atm sint lenaarts! Bekijk alle ervaringen Rijervaring toevoegen. het laatste nieuws op het gebied van chiptuning. BMW MINI EDC17 MEVD17 Fxx by OBD RELEASED. Toegevoegd op: 14-12-2017. Goed nieuws voor de BMW en Mini rijders! Wij zijn verhuisd! Toegevoegd op: 05-12-2017. Met trots delen wij u mede dat wij zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Baarnschedijk te Baarn. Chiptuning Volvo 1.6 D2 motor nu beschikbaar bij ATM!
Voor-en Nadelen Motortuning.
indien goed gedaan, een betere response van de motor. kan zijn dat je met dezelfde rijstijl minder zal verbruiken, maar dat is geen garantie. Nadelen van zware motortuning.: heel veel dient aangepast te worden, we spreken al van een volledig project. kost serieus veel geld. verbruik gaat heel sterk omhoog. onderhoudskosten worden hoger je gebruikt duurdere onderdelen, dus indien te vervangen, duurdere kosten. totaal niet conform meer met je PVG. elk jaar dient je motorblok toch best eens opengedaan te worden om te kijken of alles in orde is ik spreek hier dan over serieus zware tuning alla stage 3 en hoger. heeeeel veeeeeel pk's/koppel.' Da is het zowat volgens mij. no votes Met citaat reageren. 16 april 2010, 1048: 11. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Ampie Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'13151231_3' return falseWeergeven." Ziet er intressant uit, maar is het ook intressant? Neen, helemaal niet interessant. Als ge wa in de buurt zoekt, kunt ge bij APEC Belgium gaan in Deinze. Student Gumball Auto wassen Chiptuning.
Vermogen tuning ATM-Chiptuning.
Zij nemen je motor met zorg onder handen, zijn ware specialisten als het op chiptuning aankomt en geven je wagen die extra energie waarmee jij vlotter kan rijden. Dat je nog niet eerder aan vermogen tuning hebt gedacht. Fijner rijden met vermogen tuning. Een auto laten chiptunen is niet enkel voor de snelheidsduivels onder ons weggelegd.
Auto chippen chiptuning op maat voor vlot rijgedrag C.T.H. Chiptuning.
OBD tuning systeem. Serial tuning systeem. Informatie soort tuning. Chiptuning Chiptuning systemen informatie Chip tuning systeem. Chiptuning: uw auto chippen. kunt u uw auto succesvol laten chippen. De meerderheid van de moderne motoren wordt gestuurd door een computer, beter bekend als ECU Engine Control Unit.

Contacteer ons

-- mercedes chip tuning
-- chiptuning Mercedes
-- tuning shop online
-- auto tuning online
-- abt tuning
-- chiptuning Audi
-- auto motor tuning
-- car chip tuning
-- online tuning shop
-- car tuning styling